01 juni, 2013

Et sted starter minnene


I går kveld kom jeg hjem. Jeg kjenner at jeg er sliten, men på en god måte. Etter fire dager på litteraturfestival i Lillehammer er det en del inntrykk å samle sammen i hodet. Det har vært mange nye ting å hive seg med på, bli litt kjent med andre skrivesjeler og høre på opplesinger og foredrag.  Byvandring og museumstur har jeg også fått smake litt på ;)
Hvis noen lurer på hvilken forbindelse jeg var der i, så ga jeg ut en diktsamling i november 2012, på Margbok forlag i Tromsø.

Fler dager i uka sitter jeg hjemme og skriver, enkelte ganger glemmer jeg av å gjøre alle mulige andre tinger og tanger som skal gjøres her hjemme.

Hvis noen har lyst å ta en nærmere titt på diktsamlinga så finner dere den på Margbok sin nettside. Der kan den også bestilles. Den er også å få tak i på bokhandlere og nettbokhandlere som bokkilden og haugenbok.

2 kommentarer:

 1. Har lest boka di, jeg syns den er fin, mange forskjellige interessante betraktninger, som kan tolkes på ulike måter. :) Lyrikk er liksom noe helt eget i litteraturen, mange kan skrive historier, men lyrikk og poesi krever et ekte engasjement og en sann diktersjel, det er i alle fall min mening.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for fin kommentar! Takk for at du har tatt deg tid til å lese boka mi også. Ja du har rett i at poesi er noe eget egentlig, jeg samler mest på diktbøker av ulike forfattere, synd at poesi ikke får bedre plass i bokhandlere.

   Ha en fin søndag! :0)

   Slett